load icon
CHRIS PRÆSTEGAARD10814-12244

Bob Dylan

16.000 DKK

Bob Dylan 🖤 Maleriet er færdigt. Det har været en længere proces med portrætet her af Bob Dylan. Men jeg synes det er blevet fantastisk og her på en meget regnfuld lørdag i Skagen har jeg taget et par billeder og videoer. Jeg skal ikke ud i en længere forelæsning om Bob Dylan, blot lige oplyse at motivet her er fra hans fantastiske Rolling Thunder turné.. Helt tilbage i 1975.

Kunstner: Chris Præstegaard
Segement:  Experienced artist
Maleri: Akryl på bomuld / polyester lærred
Kunstretning:  Portrætter
Produkt info:
Bredde: 150 cm,  Højde: 100 cm,  Dybde: 3 cm
PICTURE ON WALL

Se kunstværket på din væg

- før du køber

Inden du køber et kunstværk, har du måske allerede en idé om, hvor du gerne vil placere det. Vælg det rigtige kunstværk og sted, der matcher dit interiør - Picture On Wall, hjælper dig med at træffe den rigtige beslutning.

Som kunde vil du gerne se kunstværket hænge på din væg og vide, at du har valgt det rigtige kunstværk til det rigtige sted. Du kan se alle vores kunstværker på en fiktivt væg eller på din egen væg. Og på den måde se om kunstværket vil passe sammen med dit interiør.

SE PÅ DIN VÆG
Pictureonthewall - Bob Dylan

VEJLEDNING I AT KØBE KUNST AF KUNSTNEREN

Ved at benytte kontaktformularen nederst på siden kan du kontakte kunstneren direkte. Formularen opretter en chat, hvor du kan udveksle beskeder med kunstneren og modtage notifikationer, hver gang der sendes en besked. Du kan vælge at modtage notifikationerne via mobil eller mail.

Ved køb af et kunstværk på Kunstsamlingens hjemmeside, følger der altid et ægtheds certifikat med. Kunstværket er registreret hos kunstsamlingen og du vil altid kunne finde kunstværket ved at scanne QR-koden på certifikatet. Det er vigtigt at spørge kunstneren om at få udleveret dette certifikat.

Ved at bruge denne service køber du direkte af kunstneren, uden at gøre brug af Kunstsamlingens køberservice.
Bob Dylan  | Maleri
Eksempel på et certifikat.

Kontakt Chris Præstegaard

Hvis du har spørgsmål til min kunst eller er interesseret i at købe et af mine kunstværker, er du mere end velkommen til at kontakte mig via denne formular.