load icon
  • Tilbage
  • Like a deer in headlights|4|3

LOUISE HJORTH JESPERSEN9903-11087

Like a deer in headlights

Solgt

Værket er malet med gummispartel og pensler. Ansigt og krop er bygget op med lag af maling med forskellig glans, papir og strukturmediums i et ønske om at skabe liv på samme måde som man kan med skulpturer af keramik/glasurer. Baggrunden er glattere men visuelt integreret med personen. (Ansigts-)udtrykket er tvetydigt, så man selv kan fortolke, hvad maleriet handler om.

Kunstner: Louise Hjorth Jespersen
Segement:  Committed artist
Maleri: Akryl på bomuld / polyester lærred, Papir, kul
Kunstretning:  Figurativ
Produkt info:
Bredde: 70 cm,  Højde: 90 cm,  Dybde: 2 cm
PICTURE ON WALL

Se kunstværket på din væg

- før du køber

Inden du køber et kunstværk, har du måske allerede en idé om, hvor du gerne vil placere det. Vælg det rigtige kunstværk og sted, der matcher dit interiør - Picture On Wall, hjælper dig med at træffe den rigtige beslutning.

Som kunde vil du gerne se kunstværket hænge på din væg og vide, at du har valgt det rigtige kunstværk til det rigtige sted. Du kan se alle vores kunstværker på en fiktivt væg eller på din egen væg. Og på den måde se om kunstværket vil passe sammen med dit interiør.

SE PÅ DIN VÆG
Pictureonthewall - Like a deer in headlights

VEJLEDNING I AT KØBE KUNST AF KUNSTNEREN

Ved at benytte kontaktformularen nederst på siden kan du kontakte kunstneren direkte. Formularen opretter en chat, hvor du kan udveksle beskeder med kunstneren og modtage notifikationer, hver gang der sendes en besked. Du kan vælge at modtage notifikationerne via mobil eller mail.

Ved køb af et kunstværk på Kunstsamlingens hjemmeside, følger der altid et ægtheds certifikat med. Kunstværket er registreret hos kunstsamlingen og du vil altid kunne finde kunstværket ved at scanne QR-koden på certifikatet. Det er vigtigt at spørge kunstneren om at få udleveret dette certifikat.

Ved at bruge denne service køber du direkte af kunstneren, uden at gøre brug af Kunstsamlingens køberservice.
Like a deer in headlights | Maleri
Eksempel på et certifikat.

Kontakt Louise Hjorth Jespersen

Hvis du har spørgsmål til min kunst eller er interesseret i at købe et af mine kunstværker, er du mere end velkommen til at kontakte mig via denne formular.