load icon
  • Tilbage
  • Sweet Summer 2. No. 1/20|21|4

ASTRID HELENE BJERG10842-12289

Sweet Summer 2. No. 1/20

3.800 DKK

Print på Aluplade Giclée mat. Knivskarpe detaljer - minimalistisk æstetik👌 På Aluplade Giclée mat får du et utroligt detaljeret billede, i et let og elegant udtryk på en 3 mm tynd aludibond plade. Den høje detaljegrad skyldes, at kunstværket printes på et lækkert mat Fine Art giclée papir fra Hahnemühle med pigmenteret blæk i hele 10 farver. Det giver et knivskarpt resultat med en utrolig farvedybde. Værket opklæbes på en formstabil aluplade, og lamineres desuden med en silkemat laminat, der styrker printets holdbarhed og UV-resistens. Rammen …… er håndlavet og udført i markedets bedste kvalitet. Matsort træ svæveramme, 15 mm front. og uden glas, så man bevarer det semimatte udtryk og det refleksfrie print. DIBOND består af en kerne af polyethylen og et yderlag af 0,3 mm aluminium. Den tykke belægning af aluminium giver pladen unikke bearbejdningsmuligheder, samtidig med at materialet er let og stift. Overfladebelægningen af superpolyesterlak garanterer fremragende trykegenskaber.

Kunstner: Astrid Helene Bjerg
Segement:  Experienced artist
Tegning: Blæk på alu
Kunstretning:  Abstrakt
Produkt info:
Bredde: 60 cm,  Højde: 60 cm,  Dybde: 3 cm
PICTURE ON WALL

Se kunstværket på din væg

- før du køber

Inden du køber et kunstværk, har du måske allerede en idé om, hvor du gerne vil placere det. Vælg det rigtige kunstværk og sted, der matcher dit interiør - Picture On Wall, hjælper dig med at træffe den rigtige beslutning.

Som kunde vil du gerne se kunstværket hænge på din væg og vide, at du har valgt det rigtige kunstværk til det rigtige sted. Du kan se alle vores kunstværker på en fiktivt væg eller på din egen væg. Og på den måde se om kunstværket vil passe sammen med dit interiør.

SE PÅ DIN VÆG
Pictureonthewall - Sweet Summer  2.     No. 1/20

VEJLEDNING I AT KØBE KUNST AF KUNSTNEREN

Ved at benytte kontaktformularen nederst på siden kan du kontakte kunstneren direkte. Formularen opretter en chat, hvor du kan udveksle beskeder med kunstneren og modtage notifikationer, hver gang der sendes en besked. Du kan vælge at modtage notifikationerne via mobil eller mail.

Ved køb af et kunstværk på Kunstsamlingens hjemmeside, følger der altid et ægtheds certifikat med. Kunstværket er registreret hos kunstsamlingen og du vil altid kunne finde kunstværket ved at scanne QR-koden på certifikatet. Det er vigtigt at spørge kunstneren om at få udleveret dette certifikat.

Ved at bruge denne service køber du direkte af kunstneren, uden at gøre brug af Kunstsamlingens køberservice.
Sweet Summer  2.     No. 1/20 | Tegning
Eksempel på et certifikat.

Kontakt Astrid Helene Bjerg

Hvis du har spørgsmål til min kunst eller er interesseret i at købe et af mine kunstværker, er du mere end velkommen til at kontakte mig via denne formular.