load icon
  • Tilbage
  • Summerdays drifting away. 2 No. 2/20|21|4

ASTRID HELENE BJERG10844-12287

Summerdays drifting away. 2 No. 2/20

3.300 DKK

GICLÉE TRYK på Canson Arches Aquarelle Rag 310 gram, mat papir. Kvaliteten er arkivholdbart blæk i museumskvalitet (pigmentblæk) der trykkes på markedets bedste professionelle printere. Pigmentblæk har større farvedybde, skarphed og holdbarhed. Holdbarheden er + 100 år for mat papir, som er mit foretrukne valg. Indramningen er foretaget af en professionel, og består af en smal, sort aluminium ramme, har museumsglas som minimerer genskin(Anti-refleks glas) / ULTRA-VUE UV70. Ægte ‘rammehåndværk’.

Kunstner: Astrid Helene Bjerg
Segement:  Experienced artist
Tegning: Blæk på akvarelpapir, Print bag antirefleksglas UV70, indrammet sort smal aluminium ramme
Kunstretning:  Abstrakt
Produkt info:
Bredde: 50 cm,  Højde: 50 cm,  Dybde: 2 cm
PICTURE ON WALL

Se kunstværket på din væg

- før du køber

Inden du køber et kunstværk, har du måske allerede en idé om, hvor du gerne vil placere det. Vælg det rigtige kunstværk og sted, der matcher dit interiør - Picture On Wall, hjælper dig med at træffe den rigtige beslutning.

Som kunde vil du gerne se kunstværket hænge på din væg og vide, at du har valgt det rigtige kunstværk til det rigtige sted. Du kan se alle vores kunstværker på en fiktivt væg eller på din egen væg. Og på den måde se om kunstværket vil passe sammen med dit interiør.

SE PÅ DIN VÆG
Pictureonthewall - Summerdays drifting away. 2     No. 2/20

VEJLEDNING I AT KØBE KUNST AF KUNSTNEREN

Ved at benytte kontaktformularen nederst på siden kan du kontakte kunstneren direkte. Formularen opretter en chat, hvor du kan udveksle beskeder med kunstneren og modtage notifikationer, hver gang der sendes en besked. Du kan vælge at modtage notifikationerne via mobil eller mail.

Ved køb af et kunstværk på Kunstsamlingens hjemmeside, følger der altid et ægtheds certifikat med. Kunstværket er registreret hos kunstsamlingen og du vil altid kunne finde kunstværket ved at scanne QR-koden på certifikatet. Det er vigtigt at spørge kunstneren om at få udleveret dette certifikat.

Ved at bruge denne service køber du direkte af kunstneren, uden at gøre brug af Kunstsamlingens køberservice.
Summerdays drifting away. 2     No. 2/20 | Tegning
Eksempel på et certifikat.

Kontakt Astrid Helene Bjerg

Hvis du har spørgsmål til min kunst eller er interesseret i at købe et af mine kunstværker, er du mere end velkommen til at kontakte mig via denne formular.